instagram

phsv @ instagram

Thursday, August 22, 2013

emelie n

3 comments:

 1. hallå där philip!
  har följt dig (på både blogg och twitter) ett tag nu och har idag tre frågor på hjärtat som helt enkelt lyder såhär:

  1. hur mycket redigerar du dina bilder? skulle verkligen uppskatta om du la ut något/några "före och efter" inlägg på en del bilder, så jag har en chans att se skillnaden.
  2. har bloggat ett tag och provat lite olika bloggportaler som devote, nattstad och blogg.se (fast på blogg.se kunde jag inte ens förstå hur man la in headern......dont judge), och utan att riktigt hittat någon som jag verkligen fastnat för, (visst, visst. innehållet i bloggen är klart mycket viktigare än själva portalen, men en riktigt bra bloggportal kan väl inte precis skada?) så är min fråga till Dig om du tycker att blogspot är en smidig, snygg och bra bloggportal?
  3. jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag vill blogga på engelska eller svenska. du gör ju både och (din humorblogg!), så vad tycker du om mest egentligen? skulle du kunna skriva en lista med för- och nackdelar med de båda alternativen?

  du kan antinget svara på frågorna i denna bloggen, eller om du nu hellre gör det på din svenska humorblogg så går det exakt lika bra. jag följer dem båda!

  många ben&jerry's luktande kramar till dig,
  stay awesome!

  ReplyDelete

hello,think before you write, okey?